Image
11.3.2015 0 Comments

Facebook sťažil zmazanie účtu, necháva otvorené zadné dvierka na návrat

fb strayi.jpg Možno ste už mali niekedy pocit, že máte Facebooku dosť, a rozhodli ste sa odstrániť svoj účet. A možno ste sa dostali aj na stránku zrušenia a potom ste si to na polceste rozmysleli.

A akoby to Facebook predpokladal, ponúka teraz funkciu, ktorá vám umožní zrušiť svoj účet, ale nie tak úplne.

Na stránke s nastaveniami nájdete na karte Zabezpečenie voľbu Deaktivujte svoj účet. Po kliknutí na ňu sa vám otvorí formulár, ktorý treba vyplniť pred zrušením účtu. A na tejto stránke je zvýraznená nová voľba s názvom Automatická reaktivácia.

fb_auto_reactive.jpg

Zaškrtnutím tohto políčka si môžete zvoliť, aby váš účet o nejaký čas v rozmedzí od 1 do 28 dní opäť ožil. Facebook teda stavil na to, že neuplynie ani mesiac, kým svoje rozhodnutie oľutujete.

Treba dodať, že takéto deaktivovanie účtu nebráni vašim priateľom v interakcii s vašou digitálnou osobou - môžu vás naďalej pozývať na rôzne udalosti, označovať na fotografiách a pod.

Po deaktivovaní účtu síce budú odstránené veci, ktoré ste v minulosti zdieľali, ale vaši priatelia stále budú vidieť váš účet, ba aj história četu zostane nezmenená.

Reaktivovanie účtu je jednoduché - stačí sa opäť prihlásiť na Facebook. Možnosť zrušiť účet tu teda naozaj je, ale Facebook sa snaží, aby sa využívala čo najmenej.

Zdroj: dailydot.com


Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ emailom

q

Žiadne komentáre

Vyhľadávanie

PC forum button

Najnovšie videá